tiistai 25. syyskuuta 2018

Gradun jälkihuolto



Gradu on vihdoin valmis, hyväksytty kiittävin arvosanoin ja julkaistu Jyväskylän yliopiston JYX-julkaisuarkistossa. Digikunnailla. Karjalaisuus Facebook-ilmiönä löytyy täältä. Se on vapaasti luettavissa, kuten muutkin JYXissä julkaistut materiaalit. Viikossa olen ehtinyt tehdä myös gradun jälkitöitä: ottaa haastateltaviini sekä Karjalan Liittoon ja Karjalaiseen Nuorisoliittoon yhteyttä ja kertoa heille työn valmistumisesta. Samaan sähköpostiin liitin linkin graduun sekä kiitokset siitä, että olen saanut heiltä aineistoa graduuni. Ilman aineistoa ei olisi opinnäytettäkään.

Vaikka graduihin ei yleensä taideta liittää kiitoksia, ujutin ne viimeiseen alaviitteeseen. Kiitin siinä myös professori Outi Fingerroosia hyvästä ohjauksesta. Urheilutermein voisin todeta, että läksin kisaan lämmittelemättä, mutta koutsi ohjasi maaliin saakka. Ylläolevassa kuvassa on koutsin terveiset esitarkastuksen jälkeen. Kuvasta välittyvät aurinkoiset fiilikseni maaliviivan jälkeen :)

Maaliintulon jälkeen olen siis venytellyt eli tehnyt jälkitöitä. Ne jatkuvat vielä. Haastatteluaineiston eli litteraatiot toimitan vielä Karjalan Liitolle. Olen myös ollut yhteydessä karjalaislehtiin, jotka kertoivat olevansa kiinnostuneita kuulemaan valmiista gradusta. Opin graduprosessistani sen, että se ei pääty opinnäytteen hyväksyntään, vaan jälkihuolto on myös tehtävä huolella. (Ja hehkutus tuttaville ja somekylän immeisille!) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti